testOccurrence.details not returned for all queries

Completed

Hi All,

I'm finding that for some requests the details field is not retured for test occurrences.  Any idea why the second cannot return the details field?

I'm trying to retrieve the results for all time a test of a given name has been run across builds.

Thanks,
Rob

Request that returns details

guestAuth/app/rest/testOccurrences/?locator=build:(number:500371,running:any),count:1&fields=testOccurrence(id,name,status,href,details,duration,build(buildTypeId,number))
{
"nextHref": "/guestAuth/app/rest/testOccurrences/?fields=testOccurrence%28id%2Cname%2Cstatus%2Chref%2Cdetails%2Cduration%2Cbuild%28buildTypeId%29%29&locator=build:(number:500371,running:any),count:1,start:1",
"testOccurrence": [
{
"id": "id:14087,build:(id:6503)",
"name": "a_test_name",
"status": "SUCCESS",
"duration": 3719,
"href": "/guestAuth/app/rest/testOccurrences/id:14087,build:(id:6503)",
"details": "",
"build": {
  "buildTypeId": "Core_Configs_Vc140x64",
"number": "500371"
}
}
]
}

 

Request that doesn't return details

 

guestAuth/app/rest/testOccurrences?locator=test:(name:my_test_name),count:1&fields=testOccurrence(id,name,status,href,details,duration,build(buildTypeId,number))
{
"nextHref": "/guestAuth/app/rest/testOccurrences?fields=testOccurrence%28id%2Cname%2Cstatus%2Chref%2Cdetails%2Cduration%2Cbuild%28buildTypeId%2Cnumber%29%29&locator=test:(name:my_test_name),count:1,start:1",
"testOccurrence": [
{
"id": "id:14975,build:(id:6764)",
"name": "my_test_name",
"status": "SUCCESS",
"duration": 4735,
"href": "/guestAuth/app/rest/testOccurrences/id:14975,build:(id:6764)",
"build": {
"buildTypeId": "Core_Configs_Vc140x64",
"number": "500442"
}
}
]
}

 

 

2 comments
Comment actions Permalink

Hello Robert,

I have been able to confirm the discrepancy in the output on my local installation; thank you for the description! I have reached out to development team to check further on this and will get back to you with an update.

0
Comment actions Permalink

Hello Robert,

My apologies for the delayed response here. The issue has been registered as https://youtrack.jetbrains.com/issue/TW-66286

I have confirmed it to be topical on the 2020.1 installation as well.

0

Please sign in to leave a comment.