Code coverage report issues

Hello, and many thanks to TeamCity development team for the product! But ...

We have some problems with code coverage reports (build 1615, ant builder):
1. Code coverage report can't find a file for detailed analysis ( message on page bottom)
2. Code coverage report tables' white space filled with question marks, probably some special symbol was there.

Any ideas how to fix it?

2 comments
Comment actions Permalink

Hello Dmitry,

Dmitry Tsitelov wrote:

Hello, and many thanks to TeamCity development team for the product! But ...

We have some problems with code coverage reports (build 1615, ant builder):
1. Code coverage report can't find a file for detailed analysis ( message on page bottom)


In build configuration page, did you checked the option "Include source files in coverage data"?

2. Code coverage report tables' white space filled with question marks, probably some special symbol was there.


Somewhat unclear description. Could you probably make a screenshot?

Regards,
KIR


--
Kirill Maximov
Software Developer
JetBrains, Inc.
http://www.jetbrains.com
"Develop with pleasure!"

0
Comment actions Permalink

Hello Dmitry,

Dmitry Tsitelov wrote:

Hello, and many thanks to TeamCity development team

for the product! But ...


We have some problems with code coverage reports

(build 1615, ant builder):

1. Code coverage report can't find a file for

detailed analysis ([source file 'xxx.java' not found
in sourcepath] message on page bottom)

In build configuration page, did you checked the
option "Include source files in coverage data"?

yes

2. Code coverage report tables' white space filled

with question marks, probably some special symbol was
there.

Somewhat unclear description. Could you probably
make a screenshot?

Screenshot mailed.

0

Please sign in to leave a comment.