Bugs in build 4073

Hello,
I updated to 4073 and realized that some bugs that I hoped will be fixed, are still not fixed. Please, confirm that it is true:
1. Duplication can't be seen neither in web UI nor in Idea (the IPR project file is not stored in root of the project). It behaves very like in http://www.jetbrains.net/jira/browse/TW-2191 but no text ' Unable to find build-project/apollo2sc/file://C:/TeamCity/buildAgent/work/Server/Apollo2/registry/components/tornado_ui/src/com/systinet/platform/ui/document/EditDocument.java in VCS for build' is shown now (as it was shown in the build 4037). The bottom frames are just empty.
When clicking on the button to open in Idea, nothing happens (although it tries to run some javascript code).

2. Opening files in Eclipse. When clicking on a line number in Inspections, it opens this file in Idea. Similar thing does not work when running Eclipse with installed plug-in.

3. Compilation with using IPR project file, see the bug http://www.jetbrains.net/jira/browse/TW-2225

9 comments
Comment actions Permalink

Hello,

Hello,

I updated to 4073 and realized that some bugs that I hoped will be
fixed, are still not fixed. Please, confirm that it is true:

1. Duplication can't be seen neither in web UI nor in Idea (the IPR
project file is not stored in root of the project). It behaves very
like in http://www.jetbrains.net/jira/browse/TW-2191 but no text '
Unable to find
build-project/apollo2sc/file://C:/TeamCity/buildAgent/work/Server/Apol
lo2/registry/components/tornado_ui/src/com/systinet/platform/ui/docume
nt/EditDocument.java in VCS for build' is shown now (as it was shown
in the build 4037). The bottom frames are just empty.

When clicking on the button to open in Idea, nothing happens (although
it tries to run some javascript code).


Could you please send me corresponding teamcity.log from server?

What IDEA version do you use locally? Idea logs might be helpful as well ...

2. Opening files in Eclipse. When clicking on a line number in
Inspections, it opens this file in Idea. Similar thing does not work
when running Eclipse with installed plug-in.

3. Compilation with using IPR project file, see the bug
http://www.jetbrains.net/jira/browse/TW-2225


Thank you
-


Anna Kozlova
JetBrains Inc.
http://www.intellij.com
"Develop with pleasure!"


0
Comment actions Permalink

Hello,

"PePan" <no_reply@jetbrains.com> wrote in message
news:13615184.1175705358832.JavaMail.itn@is.intellij.net...

Hello,
I updated to 4073 and realized that some bugs that I hoped will be fixed,
are still not fixed. Please, confirm that it is true:
1. Duplication can't be seen neither in web UI nor in Idea (the IPR
project file is not stored in root of the project). It behaves very like
in http://www.jetbrains.net/jira/browse/TW-2191 but no text ' Unable to
find
build-project/apollo2sc/file://C:/TeamCity/buildAgent/work/Server/Apollo2/registry/components/tornado_ui/src/com/systinet/platform/ui/document/EditDocument.java
in VCS for build' is shown now (as it was shown in the build 4037). The
bottom frames are just empty.
When clicking on the button to open in Idea, nothing happens (although it
tries to run some javascript code).


Have you tried to view duplicates for the build that was accomplished by the
previous version of TC? Could you please run new build and see whether the
problem still exists?

--
Pavel Sher


0
Comment actions Permalink

Could you please send me corresponding teamcity.log
from server?


When clicking on the 'Duplicates' tab in web, no source code is shown and this I found in the stdout_20070404.log file:

ERROR - .[localhost].[/].[buildServer] - Servlet.service() for servlet buildServer threw exception
java.lang.StringIndexOutOfBoundsException: String index out of range: 19918
at java.lang.String.substring(Unknown Source)
at jetbrains.buildServer.duplicator.DuplicatesTabTextController.doHandle(DuplicatesTabTextController.java:27)
at jetbrains.buildServer.controllers.BaseController.handleRequestInternal(BaseController.java:11)
at org.springframework.web.servlet.mvc.AbstractController.handleRequest(AbstractController.java:153)
at org.springframework.web.servlet.mvc.SimpleControllerHandlerAdapter.handle(SimpleControllerHandlerAdapter.java:44)
at org.springframework.web.servlet.DispatcherServlet.doDispatch(DispatcherServlet.java:723)
at org.springframework.web.servlet.DispatcherServlet.doService(DispatcherServlet.java:663)
at org.springframework.web.servlet.FrameworkServlet.processRequest(FrameworkServlet.java:394)
at org.springframework.web.servlet.FrameworkServlet.doPost(FrameworkServlet.java:358)
at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:709)
at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:802)
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:252)
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:173)
at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:213)
at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:178)
at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:126)
at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:105)
at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:107)
at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:148)
at org.apache.coyote.http11.Http11Processor.process(Http11Processor.java:869)
at org.apache.coyote.http11.Http11BaseProtocol$Http11ConnectionHandler.processConnection(Http11BaseProtocol.java:664)
at org.apache.tomcat.util.net.PoolTcpEndpoint.processSocket(PoolTcpEndpoint.java:527)
at org.apache.tomcat.util.net.LeaderFollowerWorkerThread.runIt(LeaderFollowerWorkerThread.java:80)
at org.apache.tomcat.util.threads.ThreadPool$ControlRunnable.run(ThreadPool.java:684)
at java.lang.Thread.run(Unknown Source)


What IDEA version do you use locally? Idea logs might
be helpful as well ...


When clicking on the button to open it in Idea, only this text is shown in Mozzila bottom line:
Transfering data from 127.0.0.1...
But nothing happens (I'm not running TC locally!). Nothing related I could find in TC logs nor in Idea logs. I tried it with Idea 6.0.4 and 6.0.5 and I found out that when I tried it on a computer where was Idea without installed TC plugin, the page responded - no running IDE was found (or something similar). If I installed the plugin (does not matter if I login or not in Idea), it did not write anything. In any case, no file was open in Idea, no file was shown in the web.


2. Opening files in Eclipse. When clicking on a line
number in
Inspections, it opens this file in Idea. Similar
thing does not work
when running Eclipse with installed plug-in.

3. Compilation with using IPR project file, see the
bug
http://www.jetbrains.net/jira/browse/TW-2225


How is it with these issues? Any progress?


Thank you
---------------------
Anna Kozlova
JetBrains Inc.
http://www.intellij.com
"Develop with pleasure!"

>

0
Comment actions Permalink

Hello,
I updated to 4073 and realized that some bugs that I
hoped will be fixed, are still not fixed. Please,
confirm that it is true:
1. Duplication can't be seen neither in web UI nor in
Idea (the IPR project file is not stored in root of
the project). It behaves very like in
http://www.jetbrains.net/jira/browse/TW-2191 but no
text ' Unable to find
build-project/apollo2sc/file://C:/TeamCity/buildAgent/
work/Server/Apollo2/registry/components/tornado_ui/src
/com/systinet/platform/ui/document/EditDocument.java
in VCS for build' is shown now (as it was shown in
the build 4037). The bottom frames are just empty.
When clicking on the button to open in Idea, nothing
happens (although it tries to run some javascript
code).


Please post logs from TeamCity/logs/teamcity-server.log file.
And please check the problem on the fresh build.

2. Opening files in Eclipse. When clicking on a line
number in Inspections, it opens this file in Idea.
Similar thing does not work when running Eclipse with
installed plug-in.


Please watch
http://www.jetbrains.net/jira/browse/TW-2259


3. Compilation with using IPR project file, see the
bug http://www.jetbrains.net/jira/browse/TW-2225


Will try hard to fix in Agra.

Kind regards,
KIR

0
Comment actions Permalink

I tried to create a new build configuration but wrongly created a new project. Then I realized that the new project was created but the old one disappeared.
I was able to restore the original project by creating a new one (with the same name) and replacing the "home\.BuildServer\config\Apollo2\project-config.xml" file (I had fortunatelly backed-up).

Then I tried to create a new build configuration (called "Duplicator 2"). Similarly, new configuration was created but another one was deleted (called CompileAnt)!!! I was able to restore it (from project-config.xml) and when restoring this I found out that both these configurations (the created one and the disappeared one shared the same id (<build-type id="bt1" ...).

If I changed it in the project-config.xml file, it was fine.

I know I encountered similar behaviour on previous builds (39XX and below) but now I'm using build 4073!.

0
Comment actions Permalink

Very strange behaviour. Are you sure you did not remove id.properties file
from the .BuildServer/config folder?

--
Pavel Sher

"PePan" <no_reply@jetbrains.com> wrote in message
news:3215681.1175776155980.JavaMail.itn@is.intellij.net...
>I tried to create a new build configuration but wrongly created a new
>project. Then I realized that the new project was created but the old one
>disappeared.

I was able to restore the original project by creating a new one (with the
same name) and replacing the
"home\.BuildServer\config\Apollo2\project-config.xml" file (I had
fortunatelly backed-up).

>

Then I tried to create a new build configuration (called "Duplicator 2").
Similarly, new configuration was created but another one was deleted
(called CompileAnt)!!! I was able to restore it (from project-config.xml)
and when restoring this I found out that both these configurations (the
created one and the disappeared one shared the same id (<build-type
id="bt1" ...).

>

If I changed it in the project-config.xml file, it was fine.

>

I know I encountered similar behaviour on previous builds (39XX and below)
but now I'm using build 4073!.



0
Comment actions Permalink

I tried again to run the Duplicator on 4073 with the same result.

0
Comment actions Permalink

It is possible I did remove this file. It is because when installing fresh versions of TC, I backup project-config.xml file only (and I'm deleting everything else to be sure nothing old left). I will backup the id.properties file also next time. Thanks for your info.

0

Please sign in to leave a comment.