build agents not working.

Hi Al,,

I m trying to run a build agent. I have installed the agent.

when i issue the agent.bat start command I get the following error..

INFO - buildServer.AGENT.registration - Registering agent "tkm-d3df6d9dc8a" (192.168.73.77:90) on http://192.168.73.77
with runners:
WARN - buildServer.AGENT.registration - Call http://192.168.73.77/RPC2 buildServer.register: org.apache.xmlrpc.XmlRpcClientException: Server returned incorrect status code: 401 Access Denied
WARN - buildServer.AGENT.registration - Connection to TeamCity server is probably lost. Will be trying to restore it. Take a look at logs/teamcity-agent.log for details (unless you're using custom logging).
INFO - jetbrains.buildServer.AGENT - Shutdown agent start
INFO - agent.impl.AgentPortFileWriter - Delete agent runtime file from C:\BuildAgent1\logs\buildAgent.port
INFO - jetbrains.buildServer.AGENT - Shutdown agent WebServer start
INFO - jetbrains.buildServer.AGENT - Shutdown agent WebServer finish
INFO - jetbrains.buildServer.AGENT - Shutdown agent finish
INFO - jetbrains.buildServer.AGENT - Shutdown agent agent and exit with code 30

Btw..teamcity server is running fine.

build agents are giving a lot of problems..

Any idea..whats going on here.

Thanks.

1 comment

Hi,

Is your TeamCity installation has URL http://192.168.73.77 ? And you access TeamCity server using this URL?
I suppose that you specified slightly incorrect serverUrl in buildAgent/conf/buildAgent.properties file.

Try accessing http://192.168.73.77/RPC2 from browser. Do you get a error screen?

Please check it.

Regards,
KIR

0

Please sign in to leave a comment.