runAll.sh start works, but the server always returns 404 afterwards

Hello,

my TeamCity install has been working flawlessly for a while, then one day it started outputting 404 at startup. I kind of suspect the application is not loaded at all.

The agent seem to start fine though.

Where should I look to try to solve this ? (logs etc ?)

thanks

Thibaut

4 comments
Comment actions Permalink

Here's the runAll.sh output:


mycomputer:bin thbar$ ./runAll.sh start
Using CATALINA_BASE:   /Applications/TeamCity
Using CATALINA_HOME:   /Applications/TeamCity
Using CATALINA_TMPDIR: /Applications/TeamCity/temp
Using JRE_HOME:       /System/Library/Frameworks/JavaVM.framework/Versions/CurrentJDK/Home
Starting TeamCity build agent...
Done [54712], see log at ../logs/teamcity-agent.log


I guess maybe we should see something along the lines of "Starting TeamCity build server", but it doesn't show up.

-- Thibaut


0
Comment actions Permalink

I searched further and found: teamcity-server.log - here's its content:

[2009-01-26 15:36:28,019]   INFO - dServer.serverSide.ServerPaths - TeamCity data directory:/Users/thbar/.BuildServer
[2009-01-26 15:36:28,233]   INFO - rverSide.impl.DatabaseSettings - External database settings not specified: cannot find /Users/thbar/.BuildServer/config/database.properties
[2009-01-26 15:36:28,267]   INFO -   jetbrains.buildServer.SERVER - Starting TeamCity server
[2009-01-26 15:36:28,599]   INFO - erver.serverSide.impl.DBFacade - Connection pool configured (org.hsqldb.jdbcDriver, maximum number of connections: 50)
[2009-01-26 15:36:28,600]   INFO - erver.serverSide.impl.DBFacade - Connection pool URL: jdbc:hsqldb:file:/Users/thbar/.BuildServer/system/buildserver



Under /Users/thbar/.BuildServer/config, there is no database.properties file, as the log reports, but all my projects have one folder (I'm using the internal storage).

Is there actually a need for this file, or is the log more an info than error ?



I'd really need to get my configuration back.


any hint will be most welcome.


Thibaut



0
Comment actions Permalink

Please send all logs to teamcity-feedback [at] jetbrains.com

0
Comment actions Permalink

Hi Pavel,

I just sent my logs to the address you gave me.

Thanks,

-- Thibaut

0

Please sign in to leave a comment.