Admin password no longer works for TC 4.0

Hi,

I just upgraded from 3.1.0 to 4.0.2 following the upgrade steps and all went smoothly.

I restarted the server and can log in as a guest. All my configs are there and I can see all three of my build agents however, the admin username and password is no longer recognised when I try to use it.

I have searched for a solution to this and found an hsqldb fix but I am using a mysqldb. I have also looked in the mysql database but the passwords are not stored in clear text (luckily/unluckly)

I really do not want to scrub the teamcity data directory!

Can anyone help me out.

Cheers

4 comments
Comment actions Permalink

Are there other users who cannot login too? Have you tried to create a new user account and then to login?

0
Comment actions Permalink

great, thankfully I had another user who I had given admin rights too and they were still able to  log in. I had to change the admin password and now it all seems to be working fine.

any idea why the admin user could not log in after the upgrade? I did nothing to the teamcity data directory or the database.

0
Comment actions Permalink

Right now I have no idea. There were no reports about similar problem. Maybe your password contains some unusual characters. Another possible option: somebody changed your password before upgrade.

0
Comment actions Permalink

There are no unusual characters in the password (letters and numbers only) and I logged in moments before starting the upgrade in order to make sure no builds were running. But nevermind, We got round it thanks for your help.

0

Please sign in to leave a comment.