No listed changes for remote run.

I'm running TeamCity 4.0.2, Build 8222, with Subversion commandline version 1.5.1, and Visual Studio .Net 2008 SP1.  I have the Visual Studio plugin installed, and it connects to our TeamCity server just fine, but for some reason it only shows committed changes in the "My Changes" dialog, and it doesn't show anything at all under the changes tab in "Run Personal Build" (in the left pane.  the right pane does show a tree of projects with checkboxes, and I have the project I'm currently working with checked).  The plugin doesn't complain about not being able to find svn anymore, so I have no idea why this isn't working.  Any thoughts?

6 comments
Comment actions Permalink

Could you please check that SVN integration is enabled. Please open 'svn' tab in 'Remote Run dialog'.
Do you see the same projects in 'My Changes' tool window as on 'My Changes' on the Web UI?
Please check you use same user account to log in to vs plugin and to TeamCity Web UI.

Thanks!

0
Comment actions Permalink

I am having the same issue, and yes both the webui and my changes are showing the same projects. I can see the changes in my changes but nothing comes up in the changes tab on clicking remote run. Will be grateful for any help.

0
Comment actions Permalink

Hi Rajib,

The problem is that TeamCity doesn't support subversion 1.6 working copies yet.  So if you are using a version 1.6 SVN client (TortoiseSVN, command line client, etc.) then you will need to either get a version 1.5 client and do a fresh checkout or else downgrade your working copy as suggested here: http://subversion.tigris.org/faq.html#working-copy-format-change
Then it is just a matter of making sure you have subversion support enabled and you may even have to specify your path to svn.exe in case there are any path issues.

It is probably easier to downgrade your client and get fresh check outs of everything so that you don't continually encounter this as you check out new repositories.

Ashley

0
Comment actions Permalink

I ran into this issue last week as I upgraded the svn to 1.6.  I need to reinstall svn 1.5 and checked out a fresh build and it works again.

0
Comment actions Permalink

Thank you. That worked as a charm!

0
Comment actions Permalink

TeamCity supports SVN1.6 on plugin for Visual Studio starting from 4.1 EAP.

0

Please sign in to leave a comment.