TeamCity 4.5.5 Pro web server keeps crashing at startup

Hello everyone,

Right after installation TeamCity fired up its web server which crashes before displaying the very first page.  The logfile shows:


TeamCity 4.5.5 (build 9103) initialized, OS: Windows 2003, JRE: 1.5.0_12-b04
TeamCity is running in professional mode
Exception in thread "File deletion thread" java.lang.IllegalStateException: Shutdown in progress
    at java.lang.Shutdown.add(Shutdown.java:81)
    at java.lang.Runtime.addShutdownHook(Runtime.java:190)
    at com.intellij.openapi.util.ShutDownTracker.<init>(ShutDownTracker.java:33)
    at com.intellij.openapi.util.ShutDownTracker.getInstance(ShutDownTracker.java:38)
    at com.intellij.openapi.util.io.FileUtil$2.run(FileUtil.java:394)
    at java.lang.Thread.run(Thread.java:595)
[2009-09-28 13:30:32,478]   WARN -   jetbrains.buildServer.SERVER - Stopped waiting for JobScheduler pool to complete, some of them are still running


Everytime I restart the service and navigate to the web server it crashes again.

Environment:

  • Windows Server 2003 R2 SP2
  • java -version returns
    Java version "1.6.0_16"
    Java(TM) SE Runtime Environment (build 1.6.0_16-b01)
    Java HotSpot(TM) Client VM (build 14.2-b01, mixed mode, sharing)


Any ideas what could be wrong?  Any help is highly appreciated.

Thanks

                Jimmy

3 comments
Comment actions Permalink

Hello Jimmy,

  Please take a look at the log files in TeamCity/logs directory (clean the directory, and restart the server).
  I suppose that TeamCity TCP port is busy.

  If unlear, please attach the archive with logs after TeamCity restart.

  Regards,
  KIR

0
Comment actions Permalink

KIR,

You're a life saver!  Completely forgot about another Tomcat instance running on the machine thus sitting on TCs port.
Reconfigured the server right away and now it works like a charm.

Thanks

                 Jimmy

0
Comment actions Permalink

You're too emotional
Glad it works.

0

Please sign in to leave a comment.