NCover failing with EAP 5.0

When I try to add code coverage to my build, I get an error.  I am using settings as shown in the attached file.  I am on 5.0 EAP build 10455.  I wonder if the fact that I am trying to use NCover and NCoverExplorer from the tools folder of my source might be an issue.

Here's the target in question (works fine if the configuration in TeamCity does not have NCover settings):

  <target name="testInsideTeamCity">
    <exec program="${teamcity.dotnet.nunitlauncher}">
      <arg value="v2.0"/>
      <arg value="x86"/>
      <arg value="NUnit-2.5.0"/>
      <arg value='/category-exclude:"Web Service Tests";"Live DB Tests";"Create Live DB Tests";"Update Live DB Tests"'/>
      <arg value="${project.dir}\src\${project::get-name()}.Tests\bin\${configuration}\${project::get-name()}.Tests.dll"/>
    </exec>
  </target>

Here's the relevant portion of the build log:

call (3s)

[12:24:52]: [call] Build sequence for target `testInsideTeamCity' is testInsideTeamCity
[12:24:52]: [call] Complete build sequence is testInsideTeamCity, help, clean, version, build, test, document, publish, dist, testOutsideTeamCity
[12:24:52]: [call] Build sequence for target `testInsideTeamCity' is testInsideTeamCity
[12:24:52]: [call] Complete build sequence is testInsideTeamCity, help, clean, version, build, test, document, publish, dist, testOutsideTeamCity
[12:24:52]: [call] testInsideTeamCity (3s)
[12:24:52]: [testInsideTeamCity] exec (3s)
[12:24:52]: [exec] Starting 'C:\TeamCity\buildAgent\plugins\dotnetPlugin\bin\JetBrains.BuildServer.NUnitLauncher.exe (v2.0 x86 NUnit-2.5.0 /category-exclude:"Web Service Tests";"Live DB Tests";"Create Live DB Tests";"Update Live DB Tests" C:\TeamCity\buildAgent\work\520ab086bf2ae489\src\Symbio.Printable.Tests\bin\Debug\Symbio.Printable.Tests.dll)' in 'C:\TeamCity\buildAgent\work\520ab086bf2ae489'
[12:24:55]: ##teamcity[importData type='dotNetCoverage' tool='ncover' file='C:\TeamCity\buildAgent\temp\buildTmp\tmp47C7.tmp']
[12:24:55]: Importing data from 'C:\TeamCity\buildAgent\temp\buildTmp\tmp47C7.tmp' with 'dotNetCoverage' processor
[12:24:55]: [exec] NCover.Console v1.5.8 - Code Coverage Analysis for .NET - http://ncover.org
[12:24:55]: [exec] Copyright (c) 2004-2006 Peter Waldschmidt
[12:24:55]: [exec] Command: /m:60
[12:24:55]: [exec] Command Args: "C:\TeamCity\buildAgent\plugins\dotnetPlugin\bin\JetBrains.TeamCity.PlatformProcessRunner.x86.exe" "x86" "v2.0" "C:\TeamCity\buildAgent\plugins\dotnetPlugin\bin\JetBrains.BuildServer.NUnitLauncher.exe" "@@" "C:\TeamCity\buildAgent\temp\buildTmp\tmp4CF8.tmp"
[12:24:55]: [exec] Working Directory:
[12:24:55]: [exec] Assemblies:
[12:24:55]: [exec] Coverage Xml: C:\TeamCity\buildAgent\temp\buildTmp\tmp47C7.tmp
[12:24:55]: [exec] Coverage Log: Coverage.Log
[12:24:55]: [exec] The system cannot find the file specified
[12:24:55]: C:\TeamCity\buildAgent\work\520ab086bf2ae489\Symbio.Printable.build(103,6): External Program Failed: C:\TeamCity\buildAgent\plugins\dotnetPlugin\bin\JetBrains.BuildServer.NUnitLauncher.exe (return code was 1)


Attachment(s):
screenshot.png
1 comment
Comment actions Permalink

Never mind.  Started over and it is OK now.

0

Please sign in to leave a comment.