Agent probelm

I use TeamCity 4.5.5. I install new BuildAgent and authorize it. Agent appears in the Connected Agent tab but some time later he appears in the disconected tab.
Team City Log:

[2009-12-04 05:53:13,752]   INFO -   jetbrains.buildServer.SERVER - Agent <Agent Name> has been unregistered. Id: 7
[2009-12-04 05:54:08,981]   INFO -   jetbrains.buildServer.SERVER - Agent <Agent Name> has been registered with id 7 currently running build -1
[2009-12-04 05:54:15,901]   INFO -   jetbrains.buildServer.SERVER - Agent <Agent Name> has been unregistered. Id: 7
[2009-12-04 05:55:09,246]   INFO -   jetbrains.buildServer.SERVER - Agent <Agent Name> has been registered with id 7 currently running build -1
[2009-12-04 05:55:18,055]   INFO -   jetbrains.buildServer.SERVER - Agent <Agent Name> has been unregistered. Id: 7
[2009-12-04 05:56:09,501]   INFO -   jetbrains.buildServer.SERVER - Agent <Agent Name> has been registered with id 7 currently running build -1
[2009-12-04 05:56:13,429]   INFO -   jetbrains.buildServer.SERVER - Agent <Agent Name> has been unregistered. Id: 7
[2009-12-04 06:05:28,382]   INFO -   jetbrains.buildServer.SERVER - Agent <Agent Name> has been registered with id 7 currently running build -1
[2009-12-04 06:05:39,454]   INFO -   jetbrains.buildServer.SERVER - Agent <Agent Name> has been unregistered. Id: 7
[2009-12-04 06:06:28,680]   INFO -   jetbrains.buildServer.SERVER - Agent <Agent Name> has been registered with id 7 currently running build -1
[2009-12-04 06:06:41,596]   INFO -   jetbrains.buildServer.SERVER - Agent <Agent Name> has been unregistered. Id: 7
[2009-12-04 06:07:28,938]   INFO -   jetbrains.buildServer.SERVER - Agent <Agent Name> has been registered with id 7 currently running build -1
[2009-12-04 06:07:43,741]   INFO -   jetbrains.buildServer.SERVER - Agent <Agent Name> has been unregistered. Id: 7
[2009-12-04 06:08:29,204]   INFO -   jetbrains.buildServer.SERVER - Agent <Agent Name> has been registered with id 7 currently running build -1
[2009-12-04 06:08:45,883]   INFO -   jetbrains.buildServer.SERVER - Agent <Agent Name> has been unregistered. Id: 7
[2009-12-04 06:09:29,466]   INFO -   jetbrains.buildServer.SERVER - Agent <Agent Name> has been registered with id 7 currently running build -1



WTF?
4 comments
Comment actions Permalink

Hello Artem,

  The reason of the problem should be present in buildAgent/logs/teamcity-agent.log. Please attach it.

  Thanks,
  KIR

0
Comment actions Permalink

Ok. This is last 30 messages:

..
[2009-12-04 06:29:50,849]   WARN -    jetbrains.buildServer.AGENT - Server's agent id 7 do not match my agent id 5
...

What does this mean?

0
Comment actions Permalink

I suppose there is another build agent running on the same computer, and TeamCity cannot decide between them.

How do you install this build agent? Did you do any changes in buildAgent/conf/buildAgent.properties?

Try removing authorizationToken=xxx line from buildAgent.properties file and restart build agent.

Regards,
KIR

0
Comment actions Permalink

Very strange. I reinstall agent and problem has been resolved...

0

Please sign in to leave a comment.