TeamCity 6 Nunit Test ignores my config file

Hi

I have a TeamCity project that simply runs some NUnit tests (no build)

ie I have a directory which contains he test.dll file and the test.dll.config file...

The tests exceute but the config file is ignored everytime.. not sure what I am missing?

Regards

Mike

6 comments
Comment actions Permalink

Hi

Can anyone help me here, have been trying a number of options.. hope I am missing something silly but having no joy.

Mike

0
Comment actions Permalink

Hello,

Do you mean assembly config file?

What are you expected to have and what went wrong? Please shed some light to details.

What version of NUnit have you selected in NUnit runner. How do you run NUnit tests?

0
Comment actions Permalink

Did you try to add parameter /noshadow for nunit-runner? As far as i know, nunit copies the assembly to a temp directory and therefore your config file is not read.

0
Comment actions Permalink

Sure! Have you tried to run the tests from nunit console runner under TeamCity? Does it work?

Could you please provide me a sample for the issue to reproduce?

0
Comment actions Permalink

Hi All

So if I run under normal NUnit UI then my assebly config is read perfectly but not under team city.

I am using the following

NUNIT 2.5.9

TeamCity 6.0.2

I have not tried this shadow suggestion, please can someone explain how?

Regards

Mike

0
Comment actions Permalink

Please try running nunit-console.exe from TeamCity. Take a look at the related documentataion http://confluence.jetbrains.net/display/TCD6/TeamCity+Addin+for+NUnit

I failed to understands what went wrong when you started tests from TeamCity.

0

Please sign in to leave a comment.