DotCover fails with hexadecimal value 0x02, is an invalid character.

I've got an odd error in our build, odd in that it doesn't fail the build but produces a bad xml file from the DotCover run over our tests.

The log has the following in it.


Snapshot merging started [8/06/2011 6:04:49 a.m.] Source snapshots number: 2 Merging snapshots 1-2 Snapshot merging finished [8/06/2011 6:04:51 a.m.]
[06:04:51]: [Merge dotCover reports] dotCover exited with code: 0
[06:04:51]: Remove dotCover snapshot files (4s)
[06:04:55]: [Remove dotCover snapshot files] Started dotCover: D:\TeamCity\buildAgent\plugins\dotCover\bin\dotCover.exe delete D:\TeamCity\buildAgent\temp\buildTmp\dotcover8815261506121946198.xml
[06:04:55]: [Remove dotCover snapshot files] Output: JetBrains dotCover Console Runner v1.0.123.30. Copyright (c) 2009-2011 JetBrains s.r.o. All rights reserved.
[06:04:55]: [Remove dotCover snapshot files] dotCover exited with code: 0
[06:04:55]: Generate dotCover report (7s)
[06:05:03]: [Generate dotCover report] Started dotCover: D:\TeamCity\buildAgent\plugins\dotCover\bin\dotCover.exe report D:\TeamCity\buildAgent\temp\buildTmp\dotcover2420762941969220717.xml
[06:05:03]: [Generate dotCover report] Output: JetBrains dotCover Console Runner v1.0.123.30. Copyright (c) 2009-2011 JetBrains s.r.o. All rights reserved. Report generation started [8/06/2011 6:04:59 a.m.] Report generation failed [8/06/2011 6:05:03 a.m.]. ' ', hexadecimal value 0x02, is an invalid character.
[06:05:03]: [Generate dotCover report] dotCover exited with code: -50
[06:05:03]: [Generate dotCover report] dotCover returned non-zero exit code.

[06:05:03]: Remove dotCover snapshot files (4s)
[06:05:07]: [Remove dotCover snapshot files] Started dotCover: D:\TeamCity\buildAgent\plugins\dotCover\bin\dotCover.exe delete D:\TeamCity\buildAgent\temp\buildTmp\dotcover8500122626295956378.xml
[06:05:07]: [Remove dotCover snapshot files] Output: JetBrains dotCover Console Runner v1.0.123.30. Copyright (c) 2009-2011 JetBrains s.r.o. All rights reserved.
[06:05:07]: [Remove dotCover snapshot files] dotCover exited with code: 0
[06:05:07]: Generate dotCover HTML report
[06:05:07]: [Generate dotCover HTML report] Loading dotCover report file...
[06:05:07]: [Loading dotCover report file...] Failed to read dotCover report from: D:\TeamCity\buildAgent\temp\buildTmp\dotCover9149892968005828931Report. XML document structures must start and end within the same entity.
[06:05:08]: Failed to compute .NET Coverage statistics for dotCover report generator' XML document structures must start and end within the same entity.

The errors are highlighted.

The build is an mstest run, testing across several assebmlies.

Any ideas on what might be causing this?

Please sign in to leave a comment.