TeamCity Log Does Not Update

Hi TeamCity,

I have recently setup a agent on where the TeamCity web agent is also running and been having trouble with the build log. Every time one of my builds run the build log in the teamcity GUI does not update, even though i see the log updating in the teamcity-build.log, I have other agents that run on different machines that run perfectly and the build log in the teamcity GUI updating as expected, but for some reason this one agent does not.

Please advise...


Thanks

Arun

7 comments
Comment actions Permalink

Hi Arun

Does the build hang, or the log becomes available after build finish?

Michael

0
Comment actions Permalink

Hey Michael,

The log becomes available after build finish.

Thanks

Arun

0
Comment actions Permalink

Arun,

We didn't hear about such issue before, so I have a few questions
1) what build runner do you use?
2) does it happen on specific agent, or behavior is the same with all agents?
3) please post teamcity-agent.log

Thanks

0
Comment actions Permalink

Arun,

We didn't hear about such issue before, so I have a few questions
1) what build runner do you use?

6.0.1 (build 15816)

2) does it happen on specific agent, or behavior is the same with all agents?
it just happens on a specfic agent, all other agents run perfectly
3) please post teamcity-agent.log


Thanks



Attachment(s):
teamcity-agent.log.zip
0
Comment actions Permalink

Is there an update to this issue?

0
Comment actions Permalink

Hi Arun

I don't see anything suspicious in the log yet.
Could you also post a full build log please.

0
Comment actions Permalink

Attached is the build log.



Attachment(s):
teamcity-build.log.zip
0

Please sign in to leave a comment.