Disconnected Agent after a reboot

I recently installed TeamCity to conduct an evaluation.  I was able to get the server and a build agent up and running but recently I noticed the build agent is disconnected.  Both are installed on a single machine and at one time I had a functional build working.

Attempts to start the BuildAgent Windows Service fails.  

The logs\wrapper.log is the only log file getting updated and shows the following:


STATUS | wrapper  | 2012/04/18 08:12:45 | --> Wrapper Started as Service
STATUS | wrapper  | 2012/04/18 08:12:45 | Launching a JVM...
FATAL  | wrapper  | 2012/04/18 08:12:45 | Unable to execute Java command.  
FATAL  | wrapper  | 2012/04/18 08:12:45 |     "..\..\jre\bin\java" -Xrs -Djava.library.path="../launcher/lib;../launcher/bin" -classpath "../launcher/lib/wrapper.jar;../launcher/lib/launcher.jar" -Dwrapper.key="Pb551LFWPHRgqd3e" -Dwrapper.port=32000 -Dwrapper.jvm.port.min=31000 -Dwrapper.jvm.port.max=31999 -Dwrapper.pid=4252 -Dwrapper.version="3.2.3" -Dwrapper.native_library="wrapper" -Dwrapper.service="TRUE" -Dwrapper.cpu.timeout="10" -Dwrapper.jvmid=1 org.tanukisoftware.wrapper.WrapperSimpleApp jetbrains.buildServer.agent.StandAloneLauncher -ea -Xmx512m -XX:+HeapDumpOnOutOfMemoryError -Xrs -Dlog4j.configuration=file:../conf/teamcity-agent-log4j.xml -Dteamcity_logs=../logs/ jetbrains.buildServer.agent.AgentMain -file ../conf/buildAgent.properties
FATAL  | wrapper  | 2012/04/18 08:12:45 | Critical error: wait for JVM process failed


Here is the dialog I get when attempting to re-start the windows service:
team-city-build-agent-error.PNG

The only action I did since it was working was resetting the admin password.

Any ideas on what is going on?  

Please sign in to leave a comment.