Data not coming to custom chart in project statistics

Hello..

I am trying to add a custom chart to the project statistics tab. I saw the documentation and as per the documentation, using service message method. I am doing the following.

1. printing '##teamcity[buildStatisticValue key='testStartupTime-NanoTime' value='11486']' from one build configuration as the output of System.out.println("##teamcity[buildStatisticValue key='" + myTestId + "-NanoTime' value='"+ (int)timeInterval + "']");

2. my plugin-settings.xml in teamcity has following:

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<settings>
  <custom-graphs>
    <graph title="GUI Startup Time" defaultFilters="" hideFilters="" seriesTitle="time in millisecond">
      <valueType key="testStartupTime-NanoTime" title="GUI Startup Time in milliseconds" buildTypeId="bt1455" />
    </graph>
  </custom-graphs>
</settings>

But I am not getting any value in the graph. In the graph it says, no data available. Is there any additional step I have to do.. I have gone through the documentation and somehow it does not look clear where I am doing something wrong.
Could you please suggest me something.

Thanks a lot,
Kumar

1 comment
Comment actions Permalink

One update is: I dont see the System.out stuff in mvn build log. If somehow using external scripts I print hardcoded values in mvn build log then the data comes to the graph. So, the main problem is how to get the system.out.println messages to the build log directly.

0

Please sign in to leave a comment.