Symbol Server not delivering source files

I’m trying to get the Symbol Server Plugin working to debug Nuget packages built by teamcity.

I managed to correctly publish the pdb files and visual studio downloads this pdb file while debugging. The problem is that the source files (.cs) are not loaded.
From the build log I understand that the source files are indexed correctly but nevertheless Visual Studio is unable to load them.
Excerpt from the log file:
[16:25:18] : Publishing internal artifacts
[16:25:18] :  [Publishing internal artifacts] Sending using WebPublisher
[16:25:18] :  [Publishing internal artifacts] Sending using ArtifactsCachePublisher
[16:25:18] : Publishing artifacts
[16:25:18] :  [Publishing artifacts] Collecting files to publish: [build\packages\** =>, ProjectName\bin\Release\ProjectName.pdb]
[16:25:18] : Indexing sources appeared in file E:\TeamCity\Install\BuildAgent2\work\80c2bf006ff726dd\ProjectName\bin\Release\ProjectName.pdb
[16:25:18] : Information about 7 source files was updated
[16:25:18] :  [Publishing artifacts] Publishing using [WebPublisher]
[16:25:18] :  [Publishing artifacts] Publishing using [ArtifactsCachePublisher]
[16:25:18] : Collecting symbol files signatures.
[16:25:18] : Running command E:\TeamCity\Install\BuildAgent2\plugins\symbol-server\bin\JetBrains.CommandLine.Symbols.exe dumpSymbolSign /o="E:\TeamCity\Install\BuildAgent2\temp\buildTmp\symbol-signatures-2122596637854499090.xml" /i="E:\TeamCity\Install\BuildAgent2\temp\globalTmp\dumpSymbolSign2650214045836472515.input"
[16:25:18] : Stdout: Dumped 1 signature entries to the file E:\TeamCity\Install\BuildAgent2\temp\buildTmp\symbol-signatures-2122596637854499090.xml

[16:25:18] : Publishing collected symbol files signatures.
[16:25:18] : Publishing artifacts
[16:25:18] :  [Publishing artifacts] Collecting files to publish: [E:\TeamCity\Install\BuildAgent2\temp\buildTmp\symbol-signatures-2122596637854499090.xml=>.teamcity/symbols]
[16:25:18] :  [Publishing artifacts] Publishing using [WebPublisher]
[16:25:18] :  [Publishing artifacts] Publishing using [ArtifactsCachePublisher]
[16:25:18] : ##teamcity[buildStatisticValue key='buildStageDuration:artifactsPublishing' value='236.0']
[16:25:18] : Build finished

Is there a way to browse what exactly is “in” the symbol server?
Can you help me fix this?

1 comment
Comment actions Permalink

Hi,

It looks like this issue is not on TeamCity side. Can you please try a workaround suggested in comment (Posted by Microsoft on 1/5/2012 at 2:27 PM) - https://connect.microsoft.com/VisualStudio/feedback/details/713674/debugging-a-managed-dump-against-source-indexed-pdbs-does-not-retrieve-the-source-from-scc.

0

Please sign in to leave a comment.