Perforce sync issues

I'm using TeamCity (1.0, build 1654) with Perforce client mappings. I'm having some issues and have two questions:
1) One of my Ant build files is not syncing when it attempts a new build. Are there
known synchronization issues? I'll file a bug in addition to this posting.
2) Is there's a way to force a full sync of files needed by the client? "Clean sources" on agents
doesn't really appear to do the trick.

Thanks!

Rob


-



Client mapping (note: the file not syncing correctly is "build-tests.xml"):
-


//depot/src/... //team-city-agent/src/...
//depot/lib/... //team-city-agent/lib/...
//depot/test/... //team-city-agent/test/...
//depot/build.xml //team-city-agent/build.xml
//depot/build.props //team-city-agent/build.props
//depot/build-properties.xml //team-city-agent/build-properties.xml
//depot/build-tests.xml //team-city-agent/build-tests.xml
//depot/build-docs.xml //team-city-agent/build-docs.xml
//depot/build-publish.xml //team-city-agent/build-publish.xml
-



Perforce version: P4/LINUX26X86/2006.1/106725


Snippet from VCS log:
-


DEBUG - buildserver.VcsActivities - Collecting changes for Mainline;
from version 22757; root=client=daemon_teamcity
client-mapping=//depot/src/... //team-city-agent/src/...
//depot/lib/... //team-city-agent/lib/...
//depot/test/... //team-city-agent/test/...
//depot/build.xml //team-city-agent/build.xml
//depot/build.props //team-city-agent/build.props
//depot/build-properties.xml //team-city-agent/build-properties.xml
//depot/build-tests.xml //team-city-agent/build-tests.xml
//depot/build-docs.xml //team-city-agent/build-docs.xml
//depot/build-publish.xml //team-city-agent/build-publish.xml
p4-exe=/usr/bin/p4
port=perforce.nexvu.com:1666
use-client=false
user=daemon
-


1 comment
Comment actions Permalink

Hello Rob,

2) Is there's a way to force a full sync of files needed by the client?
"Clean sources" on agents
doesn't really appear to do the trick.

"Clean sources" is the way to do something like force sync, there was bug
related to it but I don't remember problem version. Please try to update
your TeamCity.

As for your first question, it's definitely the bug if it is reproducable.
It would be great if you can reproduce it! Please attach agent log to the
jira issue.

Another possibility. There might be some process is locking the file (and it
is expecially possible if it is ant build script being run). Agent rerun and
all java process killing have to solve the problem. Let me know it it's the
issue.

BTW, sorry for a stupid hint, but... actually we're using perforce as well
as IDEA team and usually if there is a problem with sources which are "not
synchronized" this really means that someone does not submit some file or
does not integrate something properly. Please check the file content in the
repository is actually as expected.

Thanks for the response!
--
Olesya Smirnova
JetBrains, Inc
http://www.jetbrains.com
"Develop with pleasure!"


"R. Eden" <no_reply@jetbrains.com> wrote in message
news:10413858.1161803542824.JavaMail.itn@is.intellij.net...

I'm using TeamCity (1.0, build 1654) with Perforce client mappings. I'm
having some issues and have two questions:
1) One of my Ant build files is not syncing when it attempts a new build.
Are there
known synchronization issues? I'll file a bug in addition to this
posting.
2) Is there's a way to force a full sync of files needed by the client?
"Clean sources" on agents
doesn't really appear to do the trick.

>

Thanks!

>

Rob

>
>

-----------------------------------

>

Client mapping (note: the file not syncing correctly is
"build-tests.xml"):
----------
//depot/src/... //team-city-agent/src/...
//depot/lib/... //team-city-agent/lib/...
//depot/test/... //team-city-agent/test/...
//depot/build.xml //team-city-agent/build.xml
//depot/build.props //team-city-agent/build.props
//depot/build-properties.xml //team-city-agent/build-properties.xml
//depot/build-tests.xml //team-city-agent/build-tests.xml
//depot/build-docs.xml //team-city-agent/build-docs.xml
//depot/build-publish.xml //team-city-agent/build-publish.xml
----------

>

Perforce version: P4/LINUX26X86/2006.1/106725

>
>

Snippet from VCS log:
----------
DEBUG - buildserver.VcsActivities - Collecting
changes for Mainline;
from version 22757; root=client=daemon_teamcity
client-mapping=//depot/src/... //team-city-agent/src/...
//depot/lib/... //team-city-agent/lib/...
//depot/test/... //team-city-agent/test/...
//depot/build.xml //team-city-agent/build.xml
//depot/build.props //team-city-agent/build.props
//depot/build-properties.xml //team-city-agent/build-properties.xml
//depot/build-tests.xml //team-city-agent/build-tests.xml
//depot/build-docs.xml //team-city-agent/build-docs.xml
//depot/build-publish.xml //team-city-agent/build-publish.xml
p4-exe=/usr/bin/p4
port=perforce.nexvu.com:1666
use-client=false
user=daemon
----------



0

Please sign in to leave a comment.