2.1 (build 4244) deleting directory before running build

Every time I run my build (newly created with version 2.1) I get this error:

: Checking for changes
: Building in /build/teamcity/agent/work/Server/4.1_Builds
: Getting project sources
: Loading changed files from server...
: Updating directory /build/teamcity/agent/work/Server/4.1_Builds
: Clean directory /build/teamcity/agent/work/Server/4.1_Builds
: jetbrains.buildServer.RunBuildException: java.io.IOException: Cannot find build file by path specified in build configuration settings: '/build/teamcity/agent/work/Server/4.1_Builds/test.xml' (absolute path on agent). Please check that specified path is correct.

It seems like TeamCity is getting project sources and then deleting the directory. This is obviously wrong. Do I have something misconfigured?

Message was edited by:
John Murph

3 comments

I reverted back to TeamCity 2.0 and the build now works correctly without any modifications. Is this a TeamCity 2.1 bug, then?

0

Hello John,
what version control do you use? How many vcs roots are configured for the
project?
Did you check agent working directory, was it empty actually?

Please submit bug request into JIRA, it seems like a critical bug.


--
Olesya Smirnova
JetBrains, Inc
http://www.jetbrains.com
"Develop with pleasure!"


"John Murph" <no_reply@jetbrains.com> wrote in message
news:19322223.1181144495336.JavaMail.itn@is.intellij.net...

Every time I run my build (newly created with version 2.1) I get this
error:

>

: Checking for changes
: Building in /build/teamcity/agent/work/Server/4.1_Builds
: Getting project sources
: Loading changed files from server...
: Updating directory
/build/teamcity/agent/work/Server/4.1_Builds
: Clean directory /build/teamcity/agent/work/Server/4.1_Builds
: jetbrains.buildServer.RunBuildException: java.io.IOException:
Cannot find build file by path specified in build configuration settings:
'/build/teamcity/agent/work/Server/4.1_Builds/test.xml' (absolute path on
agent). Please check that specified path is correct.

>

It seems like TeamCity is getting project sources and then deleting the
directory. This is obviously wrong. Do I have something misconfigured?



0

Please sign in to leave a comment.