Missing Subversion changes for old builds

Version: 3.1.1
Environment: Windows XP SP2

In the builds page, the subversion changes are only available for the most recent 4 builds (this possibly varies, I'm not sure) - all others are listed as having 'No changes', despite them all having previous shown changes when they were originally automatically triggered. I have a nightly cleanup that cleans artifacts only for builds older than the 5th, if that's relevant.

I use a subversion root with the checkout rule:
+:trunk->.

Interestingly, a build that is mostly identical except for the name and checkout rule:
+:branches/bug 1979->.
doesn't appear to suffer from this problem. Any idea why the changes might disappear for older builds as new builds happen? What other information might you need to diagnose this?

Thanks,

Tom

Edited by: Tom Widmer on Sep 25, 2008 3:27 PM

4 comments
Comment actions Permalink

Are there "Removing ]]> modifications" messages in the server log after the cleanup?

--
Pavel Sher

0
Comment actions Permalink

Yes. e.g. on Friday:
INFO - jetbrains.buildServer.SERVER - Performing VCS cleanup...
INFO - jetbrains.buildServer.SERVER - Removing 38 modifications

and on Sunday (when no modifications were made):
INFO - jetbrains.buildServer.SERVER - Performing VCS cleanup...
INFO - jetbrains.buildServer.SERVER - Removing 0 modifications


Looking back through the log, it always said 'Removing 0 modifications' until about a month ago - I've been making various changes over time, so I'm not sure what I might have done on that day (a number of builds have full cleanup, but the one where the problem occurs has artifact cleanup only).

Tom

0
Comment actions Permalink

I would suggest you to either wait till TeamCity 4.0 release or to install next EAP build (which hopefully will be released on this week). This bug is solved in 4.0.

--
Pavel Sher

0

Please sign in to leave a comment.