[8725] Invalid jumbled filenames in artifacts

After we installed 8725, we've started having issues with some artifacts.
The contents of some artifacts got swapped...we have a project that has 2
xml files and an msi as artifacts and the contents of the xml files got
swapped (one file had the content of the other, and vice versa).

Any ideas?

Pablo

--


Terminal Emulation -
lying stiffly on your back, with your hands folded across your chest.

Pablo Montilla
www.odyssey.com.uy

2 comments
Comment actions Permalink

This is a known problem. Actually there is a warning at the TeamCity EAP page:
Build #8725 contains bug: it can mix up your artifacts. Please apply this patch after the installing this build: http://www.jetbrains.net/devnet/message/5232624#5232624

0
Comment actions Permalink

On Fri, 13 Mar 2009 11:35:41 -0300, Pavel Sher <no_reply@jetbrains.com>
wrote:

This is a known problem. Actually there is a warning at the TeamCity EAP
page:
Build #8725 contains bug: it can mix up your artifacts. Please apply
this patch after the installing this build: /message/5232624#5232624

>

---
Original message URL:
http://www.jetbrains.net/devnet/message/5233706#5233706


Didn't view that...shame on me then.

I had other problem that had no answer before. I cannot create new
configurations that target the framework 3.5...is that known too?

Thanks,
Pablo

--


Veni, vidi, Visa. (We came, we saw, we went shopping.)
-- Jan Barrett

Pablo Montilla
www.odyssey.com.uy

0

Please sign in to leave a comment.