plugins do not seem to open in buildagent

HI,


Although the files are in the right place and the access for the user running the build agent is correct. However, it does not seem to open them.
As you can see in the log file part below, it finds the plugins and just does not open them based on 'No such file or directy' (for all plugins).

Does anyone have a clue how to solve this?


Harrie

[2009-09-14 12:42:28,607]   INFO - rver.plugins.PluginManagerImpl - Scanning plugin folder: /mnt/teamcity-buildagent/plugins
[2009-09-14 12:42:28,608]   WARN - .files.AgentPluginsFilesLookup - Plugin from path /mnt/teamcity-buildagent/plugins/maven is a tool. Skipped.
[2009-09-14 12:42:28,610]   INFO - rver.plugins.PluginsCollection - Found plugin dotnetPlugin
[2009-09-14 12:42:28,611]   INFO - rver.plugins.PluginsCollection - Found plugin duplicatePlugin
[2009-09-14 12:42:28,611]   INFO - rver.plugins.PluginsCollection - Found plugin svnAgent
[2009-09-14 12:42:28,643]   INFO - rver.plugins.PluginsCollection - Found plugin cvsAgent
[2009-09-14 12:42:28,643]   INFO - rver.plugins.PluginsCollection - Found plugin coveragePlugin
[2009-09-14 12:42:28,643]   INFO - rver.plugins.PluginsCollection - Found plugin crashDetector
[2009-09-14 12:42:28,643]   INFO - rver.plugins.PluginsCollection - Found plugin fxcop
[2009-09-14 12:42:28,644]   INFO - rver.plugins.PluginsCollection - Found plugin META-INF
[2009-09-14 12:42:28,644]   INFO - rver.plugins.PluginsCollection - Found plugin tfs-agent
[2009-09-14 12:42:28,644]   WARN - .files.AgentPluginsFilesLookup - Plugin from path /mnt/teamcity-buildagent/plugins/idea is a tool. Skipped.
[2009-09-14 12:42:28,644]   INFO - rver.plugins.PluginsCollection - Found plugin inspectionPlugin
[2009-09-14 12:42:28,645]   INFO - rver.plugins.PluginsCollection - Found plugin testNGPlugin
[2009-09-14 12:42:28,645]   INFO - rver.plugins.PluginsCollection - Found plugin stacktracesPlugin
[2009-09-14 12:42:28,645]   INFO - rver.plugins.PluginsCollection - Found plugin rcodedupPlugin
[2009-09-14 12:42:28,645]   INFO - rver.plugins.PluginsCollection - Found plugin xml-report-plugin
[2009-09-14 12:42:28,646]   INFO - rver.plugins.PluginsCollection - Found plugin mavenPlugin
[2009-09-14 12:42:28,650]   INFO - rver.plugins.PluginsCollection - Found plugin rake-runner
[2009-09-14 12:42:28,650]   INFO - rver.plugins.PluginsCollection - Found plugin antPlugin
[2009-09-14 12:42:28,651]   INFO - rver.plugins.PluginsCollection - Found plugin ant
[2009-09-14 12:42:28,651]   INFO - rver.plugins.PluginsCollection - Found plugin remoteAccess
[2009-09-14 12:42:28,652]   INFO - rver.plugins.PluginsCollection - Found plugin iprPlugin
[2009-09-14 12:42:28,653]   INFO - rver.plugins.PluginManagerImpl - Found 20 plugins: [ant, antPlugin, coveragePlugin, crashDetector, cvsAgent, dotnetPlugin, duplicatePlugin, fxcop, inspectionPlugin, iprPlugin, mavenPlugin, META-INF, rake-runner, rcodedupPlugin, remoteAccess, stacktracesPlugin, svnAgent, testNGPlugin, tfs-agent, xml-report-plugin]
[2009-09-14 12:42:28,653]   INFO - rver.plugins.PluginManagerImpl - Start intializing plugins...
[2009-09-14 12:42:28,654]   INFO - rver.plugins.PluginsCollection - No plugins were loaded with standalone classloaders
[2009-09-14 12:42:28,654]   INFO - rver.plugins.PluginsCollection - Load shared classloader for 20 plugins [ant, antPlugin, coveragePlugin, crashDetector, cvsAgent, dotnetPlugin, duplicatePlugin, fxcop, inspectionPlugin, iprPlugin, mavenPlugin, META-INF, rake-runner, rcodedupPlugin, remoteAccess, stacktracesPlugin, svnAgent, testNGPlugin, tfs-agent, xml-report-plugin]
[2009-09-14 12:42:28,732]  ERROR - gins.spring.SpringPluginLoader - Failed extracting spring config from /mnt/teamcity-buildagent/plugins/dotnetPlugin/lib/mstest-agent.jar of dotnetPlugin. No such file or directory
java.io.IOException: No such file or directory

1 comment
Comment actions Permalink

Do you have any symbolic links in the path to agent plugins? Please check plugin files are not corrupted.

Please do the following:
- stop build agent
- check there are no java processes on the machine
- delete plugin folder
- start build agent again
- wait until it upgrade itself from server

Does the issue reproduces?

0

Please sign in to leave a comment.