Build runner Sln2008 failes on strong validation

Hi

I'm trying to build my solution using the Sln2008 runner and I get the following error:

sln2008 output:
d:\BuildAgent\bin\..\plugins\dotnetPlugin\bin\JetBrains.BuildServer.MsBuildBootstrap.exe @xml D:\TeamCityBuilds\project.sln.teamcity.bootstrap.properties

Unhandled Exception: System.TypeInitializationException: The type initializer for 'JetBrains.Container.Log4netDefaultLoggerInitializer' threw an exception. ---> System.IO.FileLoadException: Could not load file or assembly 'log4net.TC.Rebuilt, Version=1.2.10.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=49e678c3dd882e99' or one of its dependencies. Strong name validation failed. (Exception from HRESULT: 0x8013141A)
File name: 'log4net.TC.Rebuilt, Version=1.2.10.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=49e678c3dd882e99' ---> System.Security.SecurityException: Strong name validation failed. (Exception from HRESULT: 0x8013141A)
The Zone of the assembly that failed was:
MyComputer
at JetBrains.Container.Log4netDefaultLoggerInitializer..cctor()


--- End of inner exception stack trace ---
at JetBrains.Container.Log4netDefaultLoggerInitializer..ctor()
at JetBrains.Container.ComponentsExecutable.Main(String[] args, Assembly[] assemblies) in c:\Agent\work\f2cce3f94d039c29\src\JetContainer\src\ComponentsExecutable.cs:line 9
at JetBrains.BuildServer.MSBuildBootstrap.Program.Main(String[] args) in c:\Agent\work\f2cce3f94d039c29\src\MSBuildBootstrap\src\Program.cs:line 17

[13:25:47]: Process exit code: -532459699

Has anyone seen this error before and knows what is causing it? I know it is some settings in my solution/projects that causes this because I can get a simple project to work without any errors. Any suggestions or clues are very welcome

Morten


3 comments
Comment actions Permalink

I have created an issue in out tracker for you problem at
http://www.jetbrains.net/tracker/issue/TW-6777
Could you please watch/vote for it.

What OS do you use?
What .NET Frameworks do you have installed?
What used account is used for Build Agent windows service?
Could you please try running build agent without strong validation. Does that work?

Please post you replies to the issue
Thanks!

0
Comment actions Permalink

I had to remove the signing verification for the log4net dll and now everything builds:

sn -Vr %pathTobuildAgent%\plugins\dotnetPlugin\bin\log4net.TC.Rebuilt.dll

Morten

0
Comment actions Permalink

oops, wrong thread.

0

Please sign in to leave a comment.