NCover issue, TeamCity 6.5.1

I have updated our TeamCity from 5.0 to 6.5.1, after that I'm having trouble with NCover during builds.  Below is the output, it does run the tests but then it does end with NCover error after the tests are run.  I have seen similar issues in the forums, but they seemed to have been solved in TeamCity 5.1...

Thanks,
  Orn

------------------

[[16:01:00]:     [UnitTestWithNCover] assembly.list.mod: ACS.App;ACS.BatchService;ACS.DataAccess;ACS.DataWrapper;ACS.Email;ACS.Map;ACS.Reports;ACS.Utilities
[16:01:00]:     [UnitTestWithNCover] Running with exclusions: ( /exclude:GUI_Tests,BatchService,ReplTestsSlow,Fixit,LIVE_Webserver_Needed,WebServiceTests,ReplTests,Profile,LIVE_Webserver_Needed_FutureDataAccess,ReplVersionTests,LIVE_Webserver_And_FEP_Needed,ReplMixVersionTests,slow )
[16:01:00]:     [UnitTestWithNCover] CoverTests
[16:01:00]:         [CoverTests] in.assemblies = 'ACS.App;ACS.BatchService;ACS.DataAccess;ACS.DataWrapper;ACS.Email;ACS.Map;ACS.Reports;ACS.Utilities', in.command.line.exe = 'C:\BuildAgent\plugins\dotnetPlugin\bin\JetBrains.BuildServer.NUnitLauncher.exe', in.command.line.args = 'v2.0 x86 NUnit-2.5.2 /category-exclude:GUI_Tests;BatchService;ReplTestsSlow;Fixit;LIVE_Webserver_Needed;WebServiceTests;ReplTests;Profile;LIVE_Webserver_Needed_FutureDataAccess;ReplVersionTests;LIVE_Webserver_And_FEP_Needed;ReplMixVersionTests;slow C:\\svn\acs\trunk\\build\current\release\ACS.Tests.dll', in.coverage.file = 'Coverage.Run1.xml'
[16:01:00]:         [CoverTests] BEGIN unit tests and coverage xml.
[16:01:00]:         [CoverTests] ncover
[16:01:00]:             [ncover] Registering profiler
[16:01:00]:             [ncover] Creating settings file: C:\BuildAgent\temp\buildTmp\tmp951.tmp.ncoversettings
[16:01:00]:             [ncover] Working directory: C:\svn\acs\trunk\build
[16:01:00]:             [ncover] Arguments: //r "C:\BuildAgent\temp\buildTmp\tmp951.tmp.ncoversettings"
[16:01:00]:             [ncover] Contents of NCover settings file:
[16:01:00]:             [ncover] <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<ProfilerSettings xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema">
  <CommandLineExe>C:\BuildAgent\plugins\dotnetPlugin\bin\JetBrains.BuildServer.NUnitLauncher.exe</CommandLineExe>
  <CommandLineArgs>v2.0 x86 NUnit-2.5.2 /category-exclude:GUI_Tests;BatchService;ReplTestsSlow;Fixit;LIVE_Webserver_Needed;WebServiceTests;ReplTests;Profile;LIVE_Webserver_Needed_FutureDataAccess;ReplVersionTests;LIVE_Webserver_And_FEP_Needed;ReplMixVersionTests;slow C:\\svn\acs\trunk\\build\current\release\ACS.Tests.dll</CommandLineArgs>
  <Assemblies>ACS.App</Assemblies>
  <Assemblies>ACS.BatchService</Assemblies>
  <Assemblies>ACS.DataAccess</Assemblies>
  <Assemblies>ACS.DataWrapper</Assemblies>
  <Assemblies>ACS.Email</Assemblies>
  <Assemblies>ACS.Map</Assemblies>
  <Assemblies>ACS.Reports</Assemblies>
  <Assemblies>ACS.Utilities</Assemblies>
  <CoverageXml>C:\\svn\acs\trunk\\build\data\Output\Coverage\NCover\Coverage.Run1.xml</CoverageXml>
  <XmlFormat>Xml2</XmlFormat>
  <NoLog>false</NoLog>
  <LogFile>C:\\svn\acs\trunk\\build\data\Output\Coverage\NCover\Coverage.log</LogFile>
  <VerboseLog>true</VerboseLog>
  <ProfileIIS>false</ProfileIIS>
  <ProfileProcessModule>JetBrains.TeamCity.PlatformProcessRunner.msil.exe</ProfileProcessModule>
  <RegisterForUser>true</RegisterForUser>
</ProfilerSettings>
[16:01:00]:             [ncover] Starting 'C:\Program Files\NCover\NCover.Console.exe (//r "C:\BuildAgent\temp\buildTmp\tmp951.tmp.ncoversettings" )' in 'C:\svn\acs\trunk\build'
[16:01:00]:             [ncover] NCover.Console v2.1.0 (Administrator x86) - Code Coverage Analysis for .NET
[16:01:00]:             [ncover] Copyright (c) 2008 Gnoso Inc.
[16:01:00]:             [ncover] http://www.ncover.com
[16:01:00]:             [ncover] Registered to Customer #: 16855
[16:01:00]:             [ncover] NCover Professional Edition (1 User)
[16:01:00]:             [ncover] Command: C:\BuildAgent\plugins\dotnetPlugin\bin\JetBrains.BuildServer.NUnitLauncher.exe
[16:01:00]:             [ncover] Command Args: v2.0 x86 NUnit-2.5.2 /category-exclude:GUI_Tests;BatchService;ReplTestsSlow;Fixit;LIVE_Webserver_Needed;WebServiceTests;ReplTests;Profile;LIVE_Webserver_Needed_FutureDataAccess;ReplVersionTests;LIVE_Webserver_And_FEP_Needed;ReplMixVersionTests;slow C:\\svn\acs\trunk\\build\current\release\ACS.Tests.dll
[16:01:00]:             [ncover] Working Directory:
[16:01:00]:             [ncover] Assemblies: ACS.App;ACS.BatchService;ACS.DataAccess;ACS.DataWrapper;ACS.Email;ACS.Map;ACS.Reports;ACS.Utilities
[16:01:00]:             [ncover] ******************* Program Output *******************
[16:01:02]:             [ncover] Start TeamCity NUnit Test Runner
[16:01:02]:             [ncover] Running NUnit-2.5.2 tests under .NET Framework v2.0 x86
[16:01:06]:             [ncover] ACS.Tests.dll

Snip.... ( output from UnitTests )

[16:02:42]:             [ncover] ***************** Exception *****************
[16:02:42]:             [ncover] -- Top-level exception (System.Exception)
[16:02:42]:             [ncover] No data was collected.
[16:02:42]:             [ncover] -- Stack Trace
[16:02:42]:             [ncover]    at NCover.Framework.ProfilerDriver._GetCoverageData()
[16:02:42]:             [ncover]    at NCover.Framework.ProfilerDriver.Execute()
[16:02:42]:             [ncover]    at NCover.ConsoleMain.ConsoleMain.Main(String[] args)
[16:02:42]:             [ncover] Deleting settings file: C:\BuildAgent\temp\buildTmp\tmp951.tmp.ncoversettings
[16:02:42]: C:\svn\acs\trunk\build\ACS.TC.Single.build(1685,8):
External Program Failed: C:\Program Files\NCover\NCover.Console.exe (return code was 20000)
[16:02:42]: Process exited with code 1

2 comments

Hi

Could you also post a screenshot of the build step settings.

Thanks

0

Here they are

Thanks,
  Orn



Attachment(s):
TC_build_settings.JPG
0

Please sign in to leave a comment.