Dotcover exited with code -2

Hi,

I have the problem, that the build fails with the following message:

[Step 2/3] Coverage session finished

[Step 2/3] Analysed application exited with code '-1073741819'
[Step 2/3] Coverage session finished but no snapshots were created.
[[Step 2/3] Process exited with code -2


What is my fault?


There are no more informations about an exception or error.



Thank you
ph0e
5 comments
Comment actions Permalink

Is this persistent?
Could you please attach full build log?

0
Comment actions Permalink

Yes it is.

[Step 2/3] Starting: D:\TeamCity\buildAgent\plugins\dotnetPlugin\bin\JetBrains.BuildServer.NUnitLauncher.exe #TeamCityImplicit

[08:20:49]: [Step 2/3] in directory: D:\TeamCity\buildAgent\work\46ec0f0a038f7a48
[08:21:05]: [Step 2/3] JetBrains dotCover Console Runner v1.1.252.2. Copyright (c) 2009-2011 JetBrains s.r.o. All rights reserved.
[08:21:10]: [Step 2/3] Coverage session started [13.12.2011 08:21:10]
[08:21:17]: [Step 2/3] Start TeamCity NUnit Test Runner
[08:21:17]: [Step 2/3] Running NUnit-2.5.8 tests under .NET Framework v4.0 x64
[08:21:20]: [Step 2/3] Round 100 tests

[08:21:27]: [Step 2/3] Coverage session finished [13.12.2011 08:21:27]
[08:21:27]: [Step 2/3] Analysed application exited with code '-1073741819'
[08:21:28]: [Step 2/3] Coverage session finished but no snapshots were created.
[08:21:28]: [Step 2/3] Process exited with code -2
[08:21:28]: [Step 2/3] Step NUnit failed




Maybe it is a problem, that one tested class include a lock area??


If I removed the test with the look area I get the exitcode 255


http://youtrack.jetbrains.net/issue/TW-18919?projectKey=TW


Seems to be a little bit the same? But there is also no help.


Facts:
It runs with resharper on vs2010
It runs with Teamcity 6.5.6 without dotcover
It fails with Teamcity 6.5.6 and dotcover


the only change was the lockarea, but if I remove it, I get the 255 exitcode.

The Teamcity configuration is same as ever (only thing was maybe the update from 6.5.5 to 6.5.6)
0
Comment actions Permalink

Analyzed application (i.e. test runner) seems to have crashed. It's impossible to gather coverage information for crashed processes. Please check your tests does not crash because OOM or some native issues.

0
Comment actions Permalink

Found something in the Serverlog:
Name der fehlerhaften Anwendung: JetBrains.TeamCity.PlatformProcessRunner.v4.0.x64.exe, Version: 6.5.191.0, Zeitstempel: 0x4ee0ea19
Name des fehlerhaften Moduls: clrjit.dll, Version: 4.0.30319.237, Zeitstempel: 0x4dd23410

Google:
http://stackoverflow.com/questions/5188671/c-sharp-implicit-conversion-to-system-double-with-a-nullable-struct-via-compiler

Switched from .NET Runtime: x64 in Teamcity to x86.. worked, switched back to x64 failed

0

Please sign in to leave a comment.