Install issues with 7.0.2 on Windows 2003

Having some difficulty installing 7.0.2 on Windows 2003.

I initially upgraded a version someone had previously installed on my server.  Upgrade was fine except I couldn't configure the administrator password from the previous install.  All the tips calling the ChangePassword util didn't work.  

So I un-installed as there was nothing of value in the previous install.  Install completes fine but this is all I get in the logs when prompted to start set up with "Enter the Maintenance Authentication Token:" prompt.



Any ideas here?  I installed TeamCity on my dev pc running Windows7 without issue.  I have had no joy with this Server 2003 install.

[2012-04-17 14:41:15,624]   INFO -   jetbrains.buildServer.SERVER - Starting TeamCity server
[2012-04-17 14:41:15,686]   INFO -   jetbrains.buildServer.SERVER - TeamCity version: 7.0.2 (build 21349), data format version 514
[2012-04-17 14:41:15,686]   INFO -   jetbrains.buildServer.SERVER - TeamCity data directory: C:\TeamCity
[2012-04-17 14:41:16,389]   INFO -   jetbrains.buildServer.SERVER - Data directory format version: no configuration found
[2012-04-17 14:41:16,389]   INFO -   jetbrains.buildServer.SERVER - Database format version: neither internal database nor 'database.properties' file found
[2012-04-17 14:41:16,420]   INFO -   jetbrains.buildServer.SERVER - First TeamCity start detected (empty data directory). Please review settings shown on the web UI.



Regards,

Jon
1 comment
Comment actions Permalink

I resorted to sweeping the registry and removing any references to the TeamCity install files and starting over.  That did allow me to install correctly.

Jon

0

Please sign in to leave a comment.