JaCoCo report generation failed. Exit code: 1

Hello,

I'm trying to generate the code coverage report with JaCoCo, but the process is failing with the output below. Do you guys what could be the issue?

I'm expecting to the see the code coverage report on my project, like happens for my .NET builds with dotCover.

Any help is welcome, thanks!

[11:10:38]Step 1/1: Maven Build (Maven) (11s)
[11:10:49]Generating JaCoCo coverage...
[11:10:49]JaCoCo report generation failed. Exit code: 1
[11:10:49]Publishing JaCoCo coverage...
[11:10:49]Publishing artifacts
[11:10:49]Collecting files to publish: [C:\Program Files\TeamCity\buildAgent\temp\buildTmp\JACOCO5073051836485611124coverage\jacoco.exec=>.teamcity/coverage_jacoco]
[11:10:49]Publishing using [WebPublisher]
[11:10:49]Publishing using [ArtifactsCachePublisher]
[11:10:49]Publishing artifacts
[11:10:49]Collecting files to publish: [C:\Program Files\TeamCity\buildAgent\temp\buildTmp\JACOCO2745843187687419473coverage\jacoco.log=>.teamcity/coverage_jacoco]
[11:10:49]Publishing using [WebPublisher]
[11:10:49]Publishing using [ArtifactsCachePublisher]
[11:10:49]Publishing artifacts
[11:10:49]Collecting files to publish: [C:\Program Files\TeamCity\buildAgent\temp\buildTmp\JACOCO1952266855505662425coverage\coverage.params=>.teamcity/coverage_jacoco]
[11:10:49]Publishing using [WebPublisher]
[11:10:49]Publishing using [ArtifactsCachePublisher]
[11:10:49]Publishing internal artifacts
[11:10:49]Sending using WebPublisher
[11:10:49]Sending using ArtifactsCachePublisher
[11:10:49]Build finished
4 comments
Comment actions Permalink

Hello,

How did you configure Code Coverage section of build step, can you please attach screenshot? Also please provide us with jacoco.log, jacoco.exec (hidden artifacts) and build log files.

0
Comment actions Permalink

Hi Alina,

I've attached the configuration for my code coverage configuration and the files generated during the build.

Thanks

[14:03:07]Generating JaCoCo coverage...
[14:03:08]JaCoCo report generation failed. Exit code: 1
[14:03:08]Publishing JaCoCo coverage...
[14:03:08]Publishing artifacts
[14:03:08]Collecting files to publish: [C:\Program Files\TeamCity\buildAgent\temp\buildTmp\JACOCO7979119098069239192coverage\jacoco.exec=>.teamcity/coverage_jacoco]
[14:03:08]Publishing using [WebPublisher]
[14:03:08]Publishing using [ArtifactsCachePublisher]
[14:03:08]Publishing artifacts
[14:03:08]Collecting files to publish: [C:\Program Files\TeamCity\buildAgent\temp\buildTmp\JACOCO2255418865465359689coverage\jacoco.log=>.teamcity/coverage_jacoco]
[14:03:08]Publishing using [WebPublisher]
[14:03:08]Publishing using [ArtifactsCachePublisher]
[14:03:08]Publishing artifacts
[14:03:08]Collecting files to publish: [C:\Program Files\TeamCity\buildAgent\temp\buildTmp\JACOCO7679589956912346473coverage\coverage.params=>.teamcity/coverage_jacoco]
[14:03:08]Publishing using [WebPublisher]
[14:03:08]Publishing using [ArtifactsCachePublisher]
[14:03:08]Publishing internal artifacts
[14:03:08]Sending using WebPublisher
[14:03:08]Sending using ArtifactsCachePublisher
[14:03:17]Build finished


Attachment(s):
coverage.params.zip
jacoco.log.zip
jacoco.exec.zip
JaCoCo.PNG
0
Comment actions Permalink

Hi,

Thank you for provided information. We found out that there is an issue with parsing path with spaces. Please vote for http://youtrack.jetbrains.com/issue/TW-36787.

0
Comment actions Permalink

I'll vote, thanks for the update Alina!

0

Please sign in to leave a comment.