Blank/empty Branch Label?

Hi,

I have not been able to find anybody else experiencing the same problem, so I thought I'd ask here:
We are having trouble with some of our branch label's on the main page on teamcity.
As you can see in the screenshot attached, in the second configuration there are 5 branches but only 4 labels - one is blank.
I imagine this will have something to do with the fact that this second build configuration infact does not have any vcs roots and is getting the compiled code from an artifact dependency of the first build, but it seems to get all the other branch labels just fine.
When you click on the blank region - it goes to default branch specific page as if it were the default label.

Another thing that is probably related, in other places we also have default labels that are enclosed in <> symbols. (e.g: <default> ) - I don't know why this is happening either.

Our vcs roots specify all branches with "+:*" and there is definitely not duplicate vcs roots for a repository.

Thinking either something has been configuring wrong, or we are missing something?
Nevertheless any information would be appreciated.

Thanks,

Mark.



Attachment(s):
teamcity.PNG
6 comments
Comment actions Permalink

Can you please attach teamcity-server.log and teamcity-vcs.log?

0
Comment actions Permalink

Please find attached the log files requested.

Cheers,

Mark.



Attachment(s):
teamcity-vcs.log.zip
0
Comment actions Permalink

Please find attached the other log file requested.



Attachment(s):
teamcity-server.log.zip
0
Comment actions Permalink

Do I understand correctly that if you click on the 2nd build configuration and go to the build configuration overview, you will see <default> label near the first branch?

It looks like a bug. I filed an issue http://youtrack.jetbrains.com/issue/TW-36717

0
Comment actions Permalink

That is correct - please see attached a screenshot of our instance.

We are using mercurial instead of git, but I imagine that won't matter.

I took a look at the issue you mentioned, what does step 6 & 7 in reproducing the issue mean? (Unsure what promoting is)



Attachment(s):
ProjectConfiguration.PNG
0

Please sign in to leave a comment.