[Generate dotCover HTML report] No source files were found under the build checkout directory

Hi ,

We using TeamCity Enterprise Version 8.0.2 (build 27482) and JetBrains dotCover Console Runner v2.2.515.44

We have a problem in the coverage report construction, because some source files are not found:

[10:12:07][Test.Spec.Carto.dll] Test.Spec.Carto.TestUnitaire.PresenterTest.TestModelChange

[10:12:07][Test.Spec.Carto.dll] Test.Spec.Carto.TestUnitaire.PresenterTest.TestSetCheckBoxTabCheck

[10:12:08][Step 5/5] 2014-10-30 10:12:08,198 [2648] WARN  JetBrains.Container.Log4netDefaultLoggerInitializer - Unhandled exception in current domain: System.AppDomainUnloadedException: Attempted to access an unloaded AppDomain., , (null)

[10:12:08][Step 5/5] 2014-10-30 10:12:08,198 [5160] WARN  JetBrains.Container.Log4netDefaultLoggerInitializer - Unhandled exception in current domain: System.AppDomainUnloadedException: Attempted to access an unloaded AppDomain., , (null)

[10:12:08][Step 5/5] 2014-10-30 10:12:08,198 [832] WARN  JetBrains.Container.Log4netDefaultLoggerInitializer - Unhandled exception in current domain: System.AppDomainUnloadedException: Attempted to access an unloaded AppDomain., , (null)

[10:12:08][Step 5/5] Some test(s) failed in E:\BuildAgent\work\c32c01a4d84867e6\Outils\Output\Test.Spec.Carto.dll, tests run continued. One or more child tests had errors

[10:12:14][Step 5/5] [JetBrains dotCover] Coverage session finished [30/10/2014 10:12:14]

[10:12:14][Step 5/5] [JetBrains dotCover] Coverage results post-processing started [30/10/2014 10:12:14]

[10:12:15][Step 5/5] [JetBrains dotCover] Coverage results post-processing finished [30/10/2014 10:12:15]

[10:12:15][Step 5/5] ##teamcity[importData type='dotNetCoverage' tool='dotcover' file='E:\BuildAgent\temp\buildTmp\coverage_dotcover64792161847900344321.data']

[10:12:15][Step 5/5] Importing data from 'E:\BuildAgent\temp\buildTmp\coverage_dotcover64792161847900344321.data' (9.27 MB) with 'dotNetCoverage' processor

[10:12:15][Step 5/5] Process exited with code 0

[10:12:17]Waiting for 1 service processes to complete

[10:12:17]Processing 1 coverage report(s)

[10:12:17]Generating coverage report by dotcover for files: [E:\BuildAgent\temp\buildTmp\coverage_dotcover64792161847900344321.data]

[10:12:17]Get dotCover version (15s)

[10:12:33][Get dotCover version] Started dotCover: E:\BuildAgent\tools\dotCover\dotCover.exe version E:\BuildAgent\temp\buildTmp\dotCover457528663363291018Version

[10:12:33][Get dotCover version] Output: JetBrains dotCover Console Runner v2.2.515.44. Copyright (c) 2009-2014 JetBrains s.r.o. All rights reserved.

[10:12:33][Get dotCover version] dotCover exited with code: 0

[10:12:33]Use DotCover 2.2.x commands set

[10:12:33]Merge dotCover reports (19s)

[10:12:52][Merge dotCover reports] Started dotCover: E:\BuildAgent\tools\dotCover\dotCover.exe merge E:\BuildAgent\temp\buildTmp\dotcover3836247652961050555.xml

[10:12:52][Merge dotCover reports] Output: JetBrains dotCover Console Runner v2.2.515.44. Copyright (c) 2009-2014 JetBrains s.r.o. All rights reserved.  [JetBrains dotCover] Snapshot merging started [30/10/2014 10:12:51] [JetBrains dotCover] Source snapshots number: 1 [JetBrains dotCover] Snapshot merging finished [30/10/2014 10:12:52]

[10:12:52][Merge dotCover reports] dotCover exited with code: 0

[10:12:52]Remove dotCover snapshot files (15s)

[10:13:07][Remove dotCover snapshot files] Started dotCover: E:\BuildAgent\tools\dotCover\dotCover.exe delete E:\BuildAgent\temp\buildTmp\dotcover2939021907155129233.xml

[10:13:07][Remove dotCover snapshot files] Output: JetBrains dotCover Console Runner v2.2.515.44. Copyright (c) 2009-2014 JetBrains s.r.o. All rights reserved.

[10:13:07][Remove dotCover snapshot files] dotCover exited with code: 0

[10:13:07]Generate dotCover report (19s)

[10:13:27][Generate dotCover report] Started dotCover: E:\BuildAgent\tools\dotCover\dotCover.exe report E:\BuildAgent\temp\buildTmp\dotcover2319673707869386059.xml

[10:13:27][Generate dotCover report] Output: JetBrains dotCover Console Runner v2.2.515.44. Copyright (c) 2009-2014 JetBrains s.r.o. All rights reserved.  [JetBrains dotCover] Report generation started [30/10/2014 10:13:26] [JetBrains dotCover] Report generation finished [30/10/2014 10:13:27]

[10:13:27][Generate dotCover report] dotCover exited with code: 0

[10:13:27]Generate dotCover HTML report

[10:13:27][Generate dotCover HTML report] No source files were found under the build checkout directory E:\BuildAgent\work\c32c01a4d84867e6. No source files will be included in dotCover report as source code of classes.

[10:13:27]Packing snapshot files (19s)

[10:13:46][Packing snapshot files] Started dotCover: E:\BuildAgent\tools\dotCover\dotCover.exe zip E:\BuildAgent\temp\buildTmp\dotcover8047705084106423739.xml

[10:13:46][Packing snapshot files] Output: JetBrains dotCover Console Runner v2.2.515.44. Copyright (c) 2009-2014 JetBrains s.r.o. All rights reserved.

[10:13:46][Packing snapshot files] dotCover exited with code: 0

[10:13:46]Remove dotCover snapshot files (15s)

[10:14:02][Remove dotCover snapshot files] Started dotCover: E:\BuildAgent\tools\dotCover\dotCover.exe delete E:\BuildAgent\temp\buildTmp\dotcover7353945386731193664.xml

[10:14:02][Remove dotCover snapshot files] Output: JetBrains dotCover Console Runner v2.2.515.44. Copyright (c) 2009-2014 JetBrains s.r.o. All rights reserved.

[10:14:02][Remove dotCover snapshot files] dotCover exited with code: 0

[10:14:02]DotCover statement coverage was: 0 of 0 ( -1.0%)

[10:14:02]No executable code was detected.  The issue could be caused by one of the following: - Include / exclude patterns are incorrect - Assemblies are compiled without debugging information - .pdb files are not available - Visual Studio code coverage is enabled for MSTest - .testrunconfig is used for MSTest and Visual Studio code coverage is not disabled (CodeCoverage section with enable="true" is present)

[10:14:02]Publishing artifacts

[10:14:02][Publishing artifacts] Collecting files to publish: [E:\BuildAgent\temp\buildTmp\coverage944410971684109552zip\CoverageReport.xml=>.teamcity/.NETCoverage]

[10:14:02][Publishing artifacts] Sending E:/BuildAgent/temp/buildTmp/coverage944410971684109552zip/CoverageReport.xml

[10:14:02]Publishing artifacts (2s)

[10:14:02][Publishing artifacts] Collecting files to publish: [E:\BuildAgent\temp\buildTmp\coverage7497663956195086311zip\dotCover.snapshot=>.teamcity/.NETCoverage]

[10:14:03][Publishing artifacts] Sending E:/BuildAgent/temp/buildTmp/coverage7497663956195086311zip/dotCover.snapshot

[10:14:02]Publishing artifacts (4s)

[10:14:02][Publishing artifacts] Collecting files to publish: [E:\BuildAgent\temp\buildTmp\dotCover1210699583796215847report\coverage.zip=>.teamcity/.NETCoverage]

[10:14:05][Publishing artifacts] Sending E:/BuildAgent/temp/buildTmp/dotCover1210699583796215847report/coverage.zip

[10:14:02]NUnit report watcher

[10:14:02][NUnit report watcher] No reports found for paths:

[10:14:02][NUnit report watcher] .\Outils\Output\TestResults\*.xml

[10:14:02]MSTest report watcher

[10:14:02][MSTest report watcher] No reports found for paths:

[10:14:02][MSTest report watcher] .\Outils\Output\TestResults\*.trx

[10:14:02]Publishing internal artifacts (4s)

[10:14:06][Publishing internal artifacts] Sending build.finish.properties.gz file

[10:14:02]Publishing artifacts (6s)

[10:14:02][Publishing artifacts] Collecting files to publish: [E:\BuildAgent\work\c32c01a4d84867e6\Outils\Output => Output.zip, E:\BuildAgent\temp\buildTmp\**\*.zip => Output.zip]

[10:14:02][Publishing artifacts] Creating archive Output.zip

[10:14:02][Creating archive Output.zip] Creating E:\BuildAgent\temp\buildTmp\ZipPreprocessor3930688617191515307\Output.zip

[10:14:02][Creating archive Output.zip] Archive was created, file size 288884 bytes

[10:14:08][Publishing artifacts] Sending Outils/Output

[10:14:10]Build finished


We think there is a mapping problem but we are not sure.
Can you help me to understand?
2 comments
Comment actions Permalink

Hi,

Please attach .teamcity\.NETCoverage\CoverageReport.xml from the latest build. What paths do you see in the file? Does those files exist on agent?
Please check you have .pdb files near assemblies when you run tests. You have to turn on debug info in project properties in VS and set it to either "pdb-only" or "full".

0
Comment actions Permalink

Hi Alina,

Indeed debug info was turn off  in project, so .pdb file was missing in build...

Thank you for your help.


0

Please sign in to leave a comment.