Teamcity UI for Chrome is unbearable , but at least work but kinda slow in other browsers

This is just the wierdest thing.

I have Teamcity 9. we migrated from 7 to 8 to 9.

Ever since going to 8, teamcity UI is unusable in chrome. Works in everything else OK.

It works in other browsers, but the initial load of page takes a long time to pupulate the menus.

Any help appreciated.

7 comments
Comment actions Permalink

Hi Kevin,

Please attach several server thread dumps.

0
Comment actions Permalink

Thank you for provided logs. I've created the issue https://youtrack.jetbrains.com/issue/TW-40159, please watch it.

0
Comment actions Permalink

So issue reproduces in Chrome only, in all other browsers web interface is responsive? What OS do you use? Is it Mac?

0
Comment actions Permalink

Mac, PC, doesn't matter. I have every user that uses chrome complaining about it.

Thanks

0
Comment actions Permalink

We have lots of users using Chrome and they do not experience any issues with TeamCity. Thread dumps do not show anything interesting, so it does not look like server issue. I guess we need some additional details. Pages that are consistently slow. More detailed explanation of what is slow. Is it server who is responding slowly with the content, or is it a browser who is slow rendering it.

0
Comment actions Permalink

I thought the interface was just slow but when I started to research if I could set some parameters to increase performance I encountered this thread. When testing in Firefox it is remarkably faster.

0

Please sign in to leave a comment.